Topic: Kategórie výdavkov
Zdravím používateľov programu RQ money. Určite sa vám stalo, tak ako mne, že neviete kam máte zaradit niektoré výdavky, alebo ani neviete akú kategóriu pre ne vytvoriť (tak aby bola použiteľná aj na ďalšie podobné). Nemám na mysli jednorazové výdavky, pre ktoré stačí vytvoriť jednu spoločnú kategóriu. Nechcem mať tiež ani zbytočne veľa kategórií.
Bol by som rád, ak by ste sa podelili o Váš systém radenia transakcií a spolu by sme tak vytvorili zoznam kategórii a podkategórií pod ktoré bude možno výdavky logicky a efektívne zaradit. Uvedomujem si, že niektoré skupiny ľudí môžu mať podstatne rozdielne typy výdavkov a jeden zoznam nebude vyhovovať každému, ale verím, že pre vačšinu by sa niečo podobné dalo spáchať.
(Ak budeme úspešný, mohla by to byť možnosť v nových verziách programu použiť predpripravené kategórie. Ale nesľubujem si od toho príliš, možno je to hlúposť)
Budem rád, ak sa niekto podelí o svoj spôsob rozdelenia transakcií. Ak nič iné, aspoň sa poučím.
Takéto kategórie mám ja. Niektoré názvy sa môžu zdať komické, ale radenie do nich funguje spoľahlivo. Ospravedlňte tiež miešanie českých a slovenských výrazov.