Re: Archivní - aktivní účet
Já myslím, že my jsme se s vlm shodli už dávno, jen se to tu opravdu asi vysvětluje hůř, než jsem vůbec čekal.
Při pohledu na to, jak je ta aplikace stavěná bude asi vždy někdo "zmatený". Já jsem zase zmatený z toho, že nevidím polovinu svých transakcí za posledních 5 let, rozhazuje mi to veškerá data a statistiky a já stále nechápu proč to tak je a co tím autor myslel.
A to mě popravdě trápí 100x víc, než nějaký Sumář, o kterém ani nevím co vlastně je zač, kde se zobrazuje a co tím autor myslel. A pokud je to ta linka pod daty, tak ta mě nechává s ohledem na fakt, že nevidím půlku dat úplně v klidu.
Pracoval jsem v životě s mnoha "účetními" aplikacemi, ale žádná se takto nechovala.
Pokud si tedy stojíš za svým, OK. Já už asi nemám sílu se dohadovat po internetu a psát tu romány na pro mě docela jednoduché téma (ostatně VLM to v posledním příspěvku znovu popsal na 1* a já bych se jen opakoval). Zaktivním si tedy veškeré archivní účty. Uvidím sice to co vůbec nechci, ale hlavně konečně uvidím co chci a potřebuju. Tím je pro mě ale v tom filtru to zaškrtávací políčko úplně zbytečné, protože pro mě udělá stejnou službu se stejným výsledkem a nechápu, proč se tam tedy dělalo.