1 (edited by raduzza 2014-09-11 16:14:36)

Topic: Zapomenuté heslo k databázi

Mám problém se zapomenutím hesla k nově vytvořené databázi, nemám tam zatím žádné údaje, ale vytvořil jsem si cca. 10 kategorií a dalších cca. 50 kategorií, nechce se mi to znova zakládat, je možnost nějak vyresetovat heslo?
Databázi mohu poslat případně na email pokud ví někdo jak na to.

Pane Slavik, snažil jsem se Vám poslat prostřednictvím formuláře email, ale neúspěšně, končilo to chybou
Sorry! The page could not be loaded.

Unable to send e-mail.
Please contact the forum administrator with the following error message reported by the SMTP server:

Četl jsem tady na fóru, že databáze není nijak chráněná a že jde heslo vyresetovat, ale zatím jsem marně googlil.

Re: Zapomenuté heslo k databázi

Ano, ide to vyresetovat pomerne lahko. Navod zverejnovat nebudem, nebolo by to vzhladom na slabe zabezpecenie vhodne, ked si niekto chce chranit citlive udaje.

Predpokladam, ze Slavik by nebol rad jeho zverejneniu a spominal, ze s tym slabym zabezpecenim skusi nieco urobit v buducnosti. Da sa to riesit este externym zabezpecenim, kedze je to portable aplikacia, tak to neni take horuce.

Takto na dialku je to tiez problem, lebo moze ist o cudziu databazu, napr. clena rodiny, alebo odcudzenu.

Re: Zapomenuté heslo k databázi

raduzza wrote:

snažil jsem se Vám poslat prostřednictvím formuláře email, ale neúspěšně, končilo to chybou

Fórum zatiaľ nie je nastavené na posielanie príloh na e-mail.
Pošlite mi súbor (databázu) na môj e-mail (je na mojich webstránkach). Ak je databáza bez údajov, pošlem Vám späť databázu odheslovanú.