1 (edited by vasekg 2017-03-15 21:14:12)

Topic: Samostatný posun v menu položiek

Zdravím,
objavila sa mi nasledovná chyba (do asi predvčerom išlo všetko O.K.)
Keď nastavím ukazovateľ myši napr. na "kategória" (ale je to u všetkých - podkategória, osoba, partner ...), tak automaticky bez toho, že by som klikol myšou sa rýchlo roluje celý zoznam až na poslednú položku. Pritom vrátiť sa napr. na úplne prvú položku je dosť problém - nie som "dostatočne" rýchly, aby som klikol na to, čo chcem. Zoznam sa rýchlo zasa roluje dolu. Takto to asi nemá byť. Aj som teraz stiahol najnovšiu verziu 2.4.1, ale problém trvá.
Je nejaká rada, čo s tým?
Mám Win10PRO, 64bit.
P.S. Ospravedlňujem sa, ak tento príspevok má byť inde ...

Re: Samostatný posun v menu položiek

Hmm, dosť zvláštna chyba, myslím, že sa tu za posledné roky takáto ešte neprejavila (nikto sa na niečo podobné nesťažoval).
Priznám sa na rovinu, že netuším, čo ju môže spôsobovať. Predpokladám, že sa jedná o panel filter. Alebo sa mýlim?

Môžem len odporučiť pár rád, ako riešiť nejaké problémy (na mojom webe). Ak nepomôžu, uvítam e-mailom nejaký náhľad obrazovky programu, možno mi niečo udrie do očí.

Tak som "objavil" chybu - program je O.K., PC je tiež O.K., aj ten medzi obrazovkou a stoličkou je asi tiež O.K., iba myš nebola O.K. Asi v nej bol nejaký kontakt-skrat a vlastne akoby bolo stále stlačené tlačidlo alebo neviem čo a menu sa pohybovalo samovoľne dolu, ako som už popisoval.
Vyskúšaná iná myš a všetko je v poriadku.
Ospravedlňujem sa za Váš čas venovaný čítaniu ... ale mňa to fakt "vyľakalo" ...

To je v poriadku. Tušil som, že to bude len nejaká takáto "habaďúra". Pretože ak pred dvomi dňami ešte všetko fungovalo OK a potom sa zrazu niečo stalo, čo doteraz nijakému užívateľovi za tie roky, tak to asi nebude chybou programu. smile