Topic: Nové webové stránky + diskusné fórum

Pozdravujem všetkých!

Podarilo sa mi dokončiť nové webové stránky k programu RQ MONEY. Podnetom pre zmenu starej domény www.rq.sk boli sťažnosti zahraničných užívateľov, ktorí nemali z nejakého dôvodu povolený prístup. Riešil som tento problém s poskytovateľom webhostingu, ale ochota z ich strany bola minimálna.
Nové webové stránky programu (dúfam, že aspoň trochu modernejšie) môžete nájsť na adrese www.rqmoney.eu. Prešiel som radšej na platený webhosting, ale kvalitnejší.

Nakoľko tento starý webhosting plánujem o rok úplne zrušiť, musel som na novom webhostingu vytvoriť nové diskusné fórum (zvolil som tam aj iný typ databázy. Ako ináč - použil som moju starú známu databázu SQLite, na ktorej fičí aj RQ MONEY smile).
Nie je však možné "preklopiť" všetkých aktuálnych užívateľov s ich príspevkami do nového fóra (a možno to aj ide, len ja to neviem big_smile).

Preto ak máte chuť, príďte sa pozrieť na nový web a tiež na nové diskusné fórum. Rád tam privítam všetkých starých i nových známych.
Verím, že program ešte zďaleka nekončí! Jeho nové webové stránky to dokazujú. Dúfam, že vám budú páčiť...