Topic: Analógové hodiny

Ahojte,
mám otázku ohľadom analógových hodín, ktoré sú vľavo dole (na paneli FILTER). Ide o komponent tretej strany, ktorý som tam umiestnil, aby sa vyplnil priestor pri zbalenom filtri. Nakoľko však dochádza pri zmene šírky filtra niekedy k zobrazovaniu chybovej správy, týkajúcej sa týchto analógových hodín, chcem sa opýtať na Váš názor ohľadom týchto hodín - ak nie je o hodiny záujem, odstránim ich a problém zobrazovania chybovej správy je vyriešený. Zatiaľ nemám čas na vývoj vlastných analógových hodín, iné sa mi až tak nepáčili. Pri rozbalenom filtri sa tieto hodiny aj tak posunú mimo obrazovku...
Vopred vďaka za ochotu podeliť sa o názor na bytie či nebytie týchto analógových hodín.

Re: Analógové hodiny

Ahoj,

já je nepoužívám, dokonce je cíleně vypínám. Čas si dokážu zjistit jinak ;-)

3 (edited by pejzlmiloslav 2023-10-29 09:15:07)

Ahoj,
hodiny v programu nemusí být, prázdné místo mi nebude vadit. Pro vyplnění místa by tam mohla být kulatá ikona programu.

Ahoj,
hodiny zásadne vypínam, nepotrebujem ich. Priestor si radšej zaplním niektorými rozbalenými filtrami. smile

OK, kvôli občasnej chybe radšej tie analógové hodiny odstránim z programu. Žiadne hodiny = žiadna chybová hláška. big_smile
Vďaka za postrehy.