Topic: Uloženie
Ahoj Slavomír,
rád som sa opýtal, čo robím nesprávne...
RQM používam z USB kľúča (Win7).
Zdá sa mi, akoby ma neposlúchalo ukladanie premenných
You are not logged in. Please login or register.
Ahoj Slavomír,
rád som sa opýtal, čo robím nesprávne...
RQM používam z USB kľúča (Win7).
Zdá sa mi, akoby ma neposlúchalo ukladanie premenných
Z Tvojho popisu robíš všetko správne.
Skús mi napísať o trochu viac:
- akú verziu programu používaš?
- vypisuje program nejakú chybovú hlášku?
- na USB kľúči máš:
a) program
b) databázu
c) program aj databázu
Skús si všímať po spustení (resp. ukončení programu) súbor RQMONEY.INI, do ktorej sa premenné ukladajú (či dôjde k nejakej zmene alebo nie). Ak na nič neprídeš, vymaž tento súbor a spusti program znovu.
Ak nič nepomôže, stiahni si celý program z webu znovu a rozbaľ ho do adresára na USB kľúči.
je to zvláštne, ale napísal som dlhý príspevok, kde som chybu popísal, dal som si náhľad pred poslaním...a teraz je príspevok skrátený tak na 1/3 ... nič to...skúsim popísať znova
Verzia RQM 2.3.1, Windows 7, USB kľúč, FAT32, RQM adresár hlavný, databázu mám umiestnenú v ňom.
Chcem aby si program zapamätal nastavenie štatistiky aj po opätovnom otvorení databázy. Zvolím Nastavenie / Pri ukončení - zaškrtnem „všetky fin. nástroje“, dám uložiť (v rqmoney.ini sa zmení dátum). Ak nezatvorím program, ale len otvorím novú databázu všetko funguje OK...ak zatvorím program a následne ho spustím znova, tak sa uložené zmeny neprejavia – ale načíta sa „východzie rqmoney.ini). Je fakt, že si ten rqmoney.ini kopírujem zo starších verzií, aby som program nemusel stále nastavovať ku svojmu obrazu...
Skúsil som vymazať rqmoney.ini a problém sa opakuje
Brano, vďaka za podrobnejší popis. Otestoval som to aj na bežnom PC, chyba sa prejavuje aj tam. Vyzerá to, že paramentre štatistiky sa neukladajú ako majú. Opravím to.
Ahoj Slavomír,
k tomuto doplňuji: při přepnutí na statistiku musím po každém ukončení programu nastavovat zbrazit hodnoty osy x jak
a při vrácení se na transakce opět naskočí ale nepravidelně všechny záznamy, jako kdyby byl vypnutý filtr. V části intervaly se neobjevuje zvolený údaj. OS Windows XP Home SP 3.
Zdraví tě Miloslav
Cez víkend sa na to pozriem a opravím to.
Miloslav, vďaka za upozornenie.