Petr M. wrote:vím že je to asi trochu mimo tvůj Out of scope, ale nemáš v plánu něco jako multi user prostředí v jednoduchém stylu?
Poviem (či vlastne napíšem) úprimne - nemám v pláne. Program (hoci je dosť univerzálny) je určený primárne pre domácnosti, kde je veľmi malá pravdepodobnosť potreby takéhoto "multi user" prostredia. Pred nepovolanými je súbor chránený heslom, čo bohato postačuje tomu, kto vedie domáce financie (väčšinou za celú rodinu). Ale to nie je ten hlavný dôvod...
I keď rozumiem takémuto návrhu a viem, že by pre viacerých užívateľov bol užitočný, aktuálne mám dosť dlhú pauzu v programovaní - ako si možno aj postrehol na diskusnom fore. Z veľkej časti je to aj zo zdravotných dôvodôv. Jednoducho už nevládzem toľko sedieť za klávesnicou a búšiť do nej. Robím s počítačmi od r. 1991 (keď som sa učil MS-DOS). Takže počítače za tých takmer 25 rokov si vybrali svoju daň - a ja už hlavne tento rok cítim, že už okrem energie mi ubúda aj chuť na programovanie (zrejme aj kvôli zhoršenému sústredeniu sa v posledných mesiacoch. O stuhnutej šiji či unavených očiach radšej pomlčím). Nejde mi to už tak ľahko a rýchlo ako napr. pred 10 rokmi.
Veď aj RQ Money už bude mať na rok 10 rokov !!! Vložil som do neho všetko, čo som vedel (ako samouk). Vôbec nechcem byť nostalgický, skôr sa ospravedlniť, že už s programom toľko nebudem zrejme robiť (aj keď tých úloh v ToDo zozname je stále veľa).
Neviem sám, ako budem vládať do budúcna (ak áno, rád ešte niečo dorobím). Ale nechcem nič sľubovať, keď neviem, či to splním. Verím, že to pochopíš nielen Ty, ale aj ostatní užívatelia.