Topic: 2.4.3 - šifrování databáze
Po odstranění hesla u šifrované databáze a pak po opětovném zašifrování databáze je po otevření databáze sice vyžadováno heslo, ale databáze je v poznámkovém bloku čitelná.
You are not logged in. Please login or register.
RQ MONEY → OHLÁSENIE CHYBY → 2.4.3 - šifrování databáze
Po odstranění hesla u šifrované databáze a pak po opětovném zašifrování databáze je po otevření databáze sice vyžadováno heslo, ale databáze je v poznámkovém bloku čitelná.
Ahoj halfspider,
túto chybu neviem nasimulovať, u mňa funguje šifrovanie v poriadku.
Databázu som zašifroval (pridal heslo) - databáza bola nečitateľná.
Potom som ju odšifroval (a ponechal heslo) - databáza bola čitateľná.
Nakoniec som ju zašifroval - databáza bola nečitateľná.
Uvítam otestovanie tejto funkcie inými užívateľmi.
Tak to jsem asi někde udělal chybu, chtěl jsem zkusit program RQ Money ver. 3.0 beta 4, proto jsem ji potřeboval bez hesla.
Pak jsem ji zahesloval znova a myslel jsem, že bude tím pádem i zašifrovaná, ale v odpovědi píšeš, že: "Potom som ju odšifroval (a ponechal heslo)", tak to jsem nevěděl, že jde zaheslovat a nechat ji čitelnou.
Nevím, jestlli je to tak i ve verzi 3.0, ale bylo by lepší to zašifrovat vždy, když tam bude heslo, je to takové logičtější, když je něco zaheslované, tak to má být nečitelné. Díky za vysvětlení.
BETA TESTING 2.90 z 2.4.2023
Po uzavření programu a znovu otevření okno PLÁNOVAČ nezachovává mnou nastavenou šířku jednotlivých sloupců ( Od data, Po datum, Periodicita .... atd) a tvrdošíjně se vrací k zúženému provedení. Program se pomaleji zavírá, jakoby zadrhnul a pak se zavře.
W10 HOME 64
Program se pomaleji zavírá, jakoby zadrhnul a pak se zavře.
Miloslav, zistil som, že ak užívateľ používa napr. externý disk, USB kľúč alebo staršie PC (ktoré majú pomalšie zápisy na disk), tak uzatváranie programu môže trvať dlhšie kvôli zápisu všetkých pozícií okien a šírky stĺpcov do INI súboru. Ak je to možné, vyskúšaj, či takéto pomalé zatváranie sa prejavuje aj na nejakom inom (rýchlejšom) disku. Pretože mne sa program zatvára v pohode (takpovediac hneď).
Ďakujem.
Ahoj Slavik,
v pčítači mám od 15.11.2022 tento nový disk:
SAMSUNG Solid State Drive
V - NAND SSD 870 QV0 1TB
Model MZ - 77Q1T0 2022.03
PN MZ7M31T0HALD
R-R-SEC-MZ-77Q8T0
Miloslav
To spomalené ukončovaní programu sa prejavuje stále?
RQ MONEY → OHLÁSENIE CHYBY → 2.4.3 - šifrování databáze