Zdravím Slávik, všetko dobré do nového roku želám. Veľa zdravíčka a elánu.
Narýchlo som otestoval poslednú verziu z 30.12.2022 na Windows 64bit notebooku. Všetky moje pôvodné postrehy sú de facto zapracované (je jasné, že zatiaľ nie sú sprístupnené napr. reporty, nastavenie klávesových skratiek, import zoznamu plánovaných transakcií,...). Z verzie mám pocit, že sa asi onedlho blížime k ostrej verzii 
Zachytil som pri testovaní zopár drobností:
1. Transakcie a sumarizačná časť
Zatiaľ mi pripadá všetko OK.
Veľmi sa mi páči možnosť nastavenia vizualizácie, buď odlišnou farbou iba sumy alebo celý riadok. Rýchlo sa v tom orientujem pohľadom.
2. Kategórie transakcií
Tomu sme sa venovali už v predošlých testovaniach. Všetko sa zdá byť OK.
3. Rozpočet
Ja som síce doteraz rozpočet nepoužíval, ale narazil som na nejaké psie kusy. Tu mi RQ MONEY vykauje nejaké chybové hlášky „invalid floating point operation“. Nechápem prečo. Nastavenie formátov čísiel a dátumov je inak OK
Založím si rozpočet. Naklikám kategórie, ktoré majú byť zahrnuté (skúšal som aj všetky). Zadám napríklad rozpočet na obdobie 1 mesiaca, nahodím si budgety...po uložení mi zas hodí chybovú hlášku „invalid floating point operation“ a vpravo mi zostane uložená napríklad iba jedna kategória (prvá).
4. Počítadlo hotovosti.
Tiež nepoužívam, ale všimol som si po otvorení okna Počítadlo hotovosti:
- Po nabehnutí kurzorom na ikonku vľavo hore je asi nezodpovedajúci popis ikonky „Zobraziť zoznam štítkov“. Po kliknutí sa zobrazí Zoznam mien.
- Po nabehnutí kurzorom na ikonku vpravo hore je asi nezodpovedajúci popis ikonky „Zobraziť zoznam osôb“. Po kliknutí sa zobrazí chybpvá hláška „QRY: Field not found: „cur_id“
4. Filter
Po vyššie uvedených chybových hláškach sa mi napríklad začal zobrazovať vo filtroch v časti Účet - zoznam prvých 10 kategórií ! Nie zoznam účtov. (neviem to screenshotnúť). Vo filtri Kategória sa zobrazujú všetky korektne.
Po reštarte programu už je všetko OK ako má byť. Možno je to len problém u mňa.
5. Vizualizácia
Po niektorých akciách alebo napríklad presunutí okna RQ MONEY do rozšírenej plochy externého monitoru sa riadky transakcií zhustia (veľkosť písma zostáva). Stačí ale napríklad kliknúť na nejaký filter a vybrať hodnotu a riadky sa zase zjavia v normálnom riadkovaní / rozostupe.
Post's attachmentsInvalid floating point operation.jpg
Invalid floating point operation.jpg 7.09 kb, 1 downloads since 2023-01-03
You don't have the permssions to download the attachments of this post.